26 November 2011

OPI Russian Navy

Iskoristila sam ponudu na nekom od silnih sajtova za grupnu kupovinu da odem za sitne novce na parafinsko pakovanje ruku i nogu, manikir i mazanje noktiju OPI lakovima. Otišla sam u salon Omnia i zadovoljna sam uslugom. Devojka koja mi je radila manikir me je korak po korak provela kroz postupak (nikada ranije nisam išla na parafinsko pakovanje) i za sve se konsultovala sa mnom. Malo je suzila moje lepezaste nokte, a zatim namazala lak koji sam odabrala - Russian Navy.

sveže iz salona


Htela sam da proverim da li OPI lakovi zaista vrede tih 1100 dinara koliko koštaju kod nas. Meni ne vrede. Ima jeftinijih lakova koji ne sadrže štetne supstance i ima jeftinijih lakova koji dugo traju (ovde trajnost nisam mogla proveriti jer mi je devojka namazala zaštitni nadlak koji se suši pod UV lampom i nemam predstavu kako i koliko je uticao na postojanost laka). Ono što OPI izdvaja od većine drugih lakova je spektar boja koji imaju. Russian Navy u bočici izgleda ljubičasto sa plavim šljokicama, ali je situacija zapravo obrnuta - on je plav sa ljubičastim sjajnim česticama.

OPI Russian Navy, Karaja The Mat Maker i Golden Rose Nail Art 112

Posle pet dana mi je opasno dosadio, ali je izgledao isto kao prvog dana i bilo mi je žao da ga skinem. Zato sam ga "doterala" Golden Rose Nail Art 112 crtačem i jednu polovinu nokta sam zamatirala Karaja matirajućim nadlakom. Iz lošeg u gore. Narednog dana sam skinula lak.



No comments:

Post a Comment

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...