04 April 2013

Essence Nail Art Magnetics 8 Love Potion


Spremna sam za sutrašnji tematski petak, a članak objavljujem danas kako bih u subotu čim se budem vratila sa Sajma kozmetike mogla da podnesem izveštaj. Tema za narednu nedelju je bakar/bronza i ovo je jedini takav lak koji imam. Ovo je jedan od tri laka koja je Essence ubacio u ponudu prošlog proleća, a ovog proleća je dva od njih (Love Potion i Wish List Secrets!) izbacio iz ponude. Sva tri sam uzela u DMu i ponegde se još mogu naći po ceni od 129 dinara (baš ovog je bilo više bočica pre neki dan u DMu kod Londona/Beograđanke).

izvor/source

I'm ready for tomorrow's themed Friday, and I publish the post today because on Saturday I want to give you report from Cosmetics Fair as soon as I return from it. This week's theme is copper/bronze and this is the only such polish I have. This is one of three polishes Essence placed on the market as part of their spring 2012. assortment change. I got all three magnetic polishes from this change, but they've withdrawn two of them (Love Potion and Wish List Secrets!) this spring.


S obzirom na to da još uvek postoji šansa da po prilično povoljnoj ceni nabavite ovaj lak, reći ću nešto više o njemu. Ova kolekcija magnetnih lakova je unapređena u odnosu na starije Essence magnetne lakove. Od Essence magnetnih lakova sa starom formulom imam samo Mystic Wish i moram reći da je u poređenju sa njim Love Potion san. Em se lepo maže, em se lepo magnetiše. Suši se vrlo brzo, što je odlično jer sam uz magnetne lakove prestala da koristim brzosušeći (ili bilo koji drugi) nadlak. Boja mu je bakarna koja dosta naginje ka boji karamela kada se primeni magnet. Za razliku Mystic Wish od koji ima finiš folije i Magic Red Carpet koji je više šimer/frost, ovaj ima čisto metalik finiš. I sjaj mu je prilično visok, ali ne odvlači od metalnog izgleda. Slike sam snimila na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak. Magnet koji sam koristila je China Glaze Magnetix II.


This collection of magnetic polishes has an improved formula compared to the old Essence magnetic polishes. Of the old ones I only have Mystic Wish and I have to say that Love Potion is a song compared to it. It goes on like a dream and shows clear design when magnetised. Drying time is quite fast, which is great considering I stopped using fast-drying (or any other) top coat with magnetic polishes. The colour is coppery leaning toward caramel when magnet is applied. Unlike Mystic Wish, which has foil finish, and Magic Red Carpet, which has shimmery finish, this one has clear metallic finish. It has rather high gloss, but it doesn't take away from the metallic shine. I took photos in daylight. I have two coats of polish and no top coat. I used China Glaze Magnetix II magnet.


16 comments:

  1. Baš želim ovaj magnetni :) A videh sad u predloženim postovima Aurin galaktik, prelep je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aurine možeš naći u svakom Liliju. Mislim čak da imaju neku bakarnu nijansu, ako ti je stalo do te boje. Essence ne znam da li imaš gde da uzmeš, ali vredi da ga potražiš ako budeš sada svraćala u BG.

      Delete
  2. Bas mi ime ide uz njega :D Fantastican je na tvojim noktima :)

    ReplyDelete
  3. wow, bas super izgleda na tvojim noktima :)

    ReplyDelete
  4. Mnogo je dobra boja ali šara magneta me oduševljava‚!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Magnet je dupepadajući i preporučujem ti da ga uzmeš.

      Delete
  5. I'm glad they improved the formula, the pattern looks really OK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. The formula is amazing. Now I kinda want to get the newest Magnetics even though I'm not into those two colours.

      Delete
  6. Mnogo dobro izgleda! Odlican magnet! Pravo osvezenje s obzirom na vecinu straftastih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Samo zbog originalnog dezena sam i uzela Magnetix II magnet.

      Delete
  7. I don't like the shade, but I do like the pattern

    ReplyDelete
    Replies
    1. This isn't the prettiest colour in the book, I agree. I like how it looks on me, though.

      Delete
    2. magnet je odličan. sad i ja nestrpljivo očekujem tvoj izveštaj sa sajma!

      Delete
    3. EnE ga izveštaj :D Ima i magneta :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...