10 August 2013

Hello, Kitty!


Juče smo za tematski petak tačkale nokte. Nisam htela da uradim samo obične tačkice, a ove mašnice već imaju tufnice pa sam poželela da uradim neki manikir u kome bih mogla da ih iskoristim jer ovo nije proizvod koji sam sama odabrala i teško mi je da ga uklopim u svoj stil. Kada vidim crvene i ružičaste mašnice prva pomisao mi je Hello Kitty te otud i ovaj manikir. Koristila sam Don Juan LK101 za osnovu, China Glaze City Siren za tufnice, Don Juan One Coat OC229 za macine oči i brkove i S.he Stylezone 300 za njuškicu.

Yesterday we had dotticure for the theme. I didn't want to do just a regular dotticure and these bows have polka dots so I wanted to do a mani I could use them in because this wasn't a product I picked myself and it is hard for me to incorporate them in my style. When I see red and pink bows I think of Hello Kitty. Hence this mani. I used Don Juan LK101 as base, China Glaze City Siren for dots, Don Juan One Coat OC229 for Kitty's eyes and whiskers and S.he Stylezone 300 for its nose.

https://www.bornprettystore.com/bowknot-shape-stickers-acrylic-nail-p-4161.html

Ove slatke crvene mašnice su plastične i dolaze u paketiću od 10 komada. Trenutno su na sniženju i koštaju samo 99 centi. Verovatno su pogodne za gelirane nokte, ali ja ne vidim kako bi mogle da stoje na prirodnim noktima. Nisam ljubitelj krupnih trodimenzionalnih dekoracija jer ne volim da mi išta štrči sa nokta. Ove mašnice su ravne i prilično su debele tako da se ne mogu zatopiti nadlakom. Mašnica na Hello Kitty noktu mi je otpala kada sam je samo malo čuknula. Istini za volju, zalepila sam je lakom, a ne lepkom, ali lepak svakako ne bih koristila na prirodnim noktima. Ukoliko vama ne smeta lepak, samo napred. Takođe ako imate predlog kako da preoblikujem  mašnice tako da prate krivinu nokta, a da ih ne uništim, molim vas da ostavite komentar.

These cute red bows are made of plastic and come in bags of 10. They are currently on discount and go for just 99 cents. These are probably great for gel nails, but I can't see how they can keep on natural nails. I'm not a big fan of 3D nail decorations because I don't want anything to stick out of my nail. These bows are flat and thick so that they can't be sealed with top coat. The bow on my Hello Kitty accent nail fell off after I barely grazed it. Truth be told, I didn't secure it with glue but nail polish, but I certainly wouldn't use glue on natural nails. If you don't mind glue, go for it. Also, if you have a suggestion how to reshape the bows so that they follow the curve of my nails, do leave a comment.


Ovaj proizvod sam dobila za recenziju sa sajta Born Pretty Store. Dobila sam i kod koji možete upotrebiti za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite LCFJ61 u prostor za kod za popust kada budete plaćali. Born Pretty Store šalje robu širom sveta i poštarina im je besplatna, ali vam je potreban PayPal nalog da biste naručili sa njihovog sajta.

The product above was sent to me for review by Born Pretty Store. I was also given a coupon code you can use to get 10 % discount. Just enter LCFJ61 at checkout. Born Pretty Store has free worldwide shipping.



38 comments:

  1. Bar je mačeća olovka crna. Iako je ovo specijalno kreirano sa proizvodima koje si dobila, stvarno si lepo osmislila i iznela priču. Uvek je drugi padež da li bi nosila nešto takvo ili ne.
    Takođe, nisam ni ja pristalica lepka, ako osoba ima lepe, prirodne i čvrste nokte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, nisam ni primetila da sam tako slikala da se ne vidi šta je. Goth Kitty je igračka za PEZ koju sam dobila od drugarice :D

      Delete
  2. Ja nisam neki Hello Kitty fan, ali manikir jeste presladak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Nisam ni ja fan i pre sam za goth Hello Kitty ili Hello Chthulu, ali nisam mogla da odolim ovoj mogućnosti.

      Delete
  3. Mnogo je slatko. :)

    ReplyDelete
  4. Cajo jesi ovo ti? :) Super je, svaka cast.

    ReplyDelete
  5. Preslatko je :) Iznenađenje na prvu, pa gledam je li stvarno post na tvom blogu, ali je super ispalo :) Dok sam čitala, moja kćerkica gleda preko mog ramena i viče : ''Hoću ovo na noktimaaaaa!'', morat ćemo probati, nema druge...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probajte, baš bih volela da vidim kako je ispalo. Hello Kitty je i slatka i jednostavna da se napravi.

      Delete
  6. Preslatko, ali preslatko i totalno nesvakidasnje za tebe :)

    ReplyDelete
  7. Manikir je presladak ali verujem da ga nisi dugo nosila :D
    Ja mogu da istrpim jednu mašnicu i da pazim pa ceo dan da stoji, ali pet nikako, otpale bi za čas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svega par sati mi je trajao, ako i toliko. Ova mašnica sa Hello Kitty mi je maltene odmah spala.

      Delete
  8. Oh my goth, iZ that you?! :D

    Iskreno, ja nikako ne varim tu helou kiti tematiku, suvise mi je u korelaciji sa cico-maco-kuco-mico-cico-mucninazeluca, ali mi je zanimljivo ovo bas od strane tebe :)

    Predobro uradjeno, svaka ti cast, ali ja sva tvoja izdanja volim :)

    Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam, ja sam. Napravila sam ovaj izlet, ali ne brini se, neću preći na stranu zašećerenosti koja vodi do mučnine.

      Delete
  9. predobro, opsjednuta sam...
    da sam ti bliže sad bi došla na jednu manikuru, hehehe

    great job draga :)

    pusa

    Matea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ikada budeš bila u blizini, slobodno svrati na manikir :*

      Delete
  10. This is absolutely adorable Vedrana, I love it!!

    ReplyDelete
  11. Meni se ovo mnooogooo dopada <3

    I ja sam radila ovako nesto jednom, ali moracu pononvo :P Sad si me podsetila :D

    Ja masnice uvek lepim lepkom. Nikada mi nije ostetio prirodni nokat, i ne mogu da se traumiram da li ce mi dekoracija otpasti negde u toku dana :) Poludela bih kada bi se tako nesto desilo, a jako volim taj tip ukrasavanja noktiju ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro je što ti možeš tako. Lepka mojim noktima neće prići. Nije zbog oštećenja, čvrsti sumi nokti, nego se plašim da će mi ostati lepak na noktima i da neću moći lepo da ga izravnam.

      Delete
  12. This is just so unbelievably cute, Vedrana! I totally love you did it, with the dotticure, the bows and your accent finger! :D

    ~ Yun

    ReplyDelete
  13. iako mi nij tipičan manikir za tebe, izgleda više nego fantastično. ideja, realizacija, sve je za čistu desetku!

    ReplyDelete
  14. Skroz je slatko, samo mi je neobično da vidim ovako nešto kod tebe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Malo zasladih, ali sam se odmah posle vratila svojoj boji :D

      Delete
  15. Slatko je! Samo sto ja ne volim da nosim nsita tako veliko na noktime, nista sto znam da ce otpasti. :D

    ReplyDelete
  16. Preslatko je, najlepši rad u tematskom ali definitivno nisi Ti :D ok, makar je PEY igračka donekle u tvom fazonu :)

    ReplyDelete
  17. Stvarno si odradila svaka cast :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...