01 October 2013

Septembar


Ovog meseca svi noviteti nisu uspeli da stanu u kutiju u koju odlažem mesečne novitete (samo tako mogu da napravim ovaj članak i da ne propustim nešto). U septembru su me posetile tri dobre vile, a uvećanju moje kolekcije su doprinele i rasprodaje i sniženja kojih je bilo dosta ovog meseca. Tu su pali Mavala sredstvo za uklanjanje zanoktica i Deborah Shine Tech 83, stari Sephora lakovi, kao i S.he lakovi, koje pod drugim okolnostima sigurno ne bih ni pogledala. U Kristabell sam krajnje neplanirano uzela jedan Golden Rose Carnival lak, ali sam iskopala i nešto za šta nisam znala da je ikada postojalo - stari Aurin dvostruki lak sa ljuspicama. Noviteti u prodavnicama su jesenji Essie lakovi, tačnije pet od šest iz For the Twill of It kolekcije. Uvezeni su novi Golden Rose lakovi: cela 3D kolekcija, kao i nove nijanse Matte i Impression lakova. Nove OPI kolekcije su stigle i u Primax apoteke i u Nail Line i u Seforu. U Seforu su stigli i novi Sefora, Ciate i Nails inc lakovi. Što se predstojećih novina tiče, u oktobru očekujemo Monsters Ball kolekciju China Glaze lakova, kao i novogodišnju Happy Holiglaze kolekciju. Takođe treba da stignu nove Konad pločice u Nail Line. Početkom novembra bi trebalo da nam stignu dve od pet Rimmel Space Dust nijansi. Među njima nije ona kojoj sam se najviše nadala (Total Eclipse), ali i ove dve koje će stići (Aurora i Moon Walking) veoma su lepe. Sajam kozmetike će biti održan 12. i 13. oktobra i veoma mu se radujem.

This month I couldn't fit all the new stuff in the box I keep my new arrivals in (that is the only way I can make these posts without missing something). Three fairy godmothers had paid me a visit in September, and numerous sales and discounts also helped me increase my nail polish stash. That's how I came to buying Mavala Cuticle remover, Deborah Shine Tech 83, old Sephora polishes, as well as S.he polishes I wouldn't otherwise give a glance. I did get an unplanned Golden Rose Carnival polish, and I dug up something I never knew existed - a double sided Aura nail polish with flakies. What's new in stores is Essie autumn collection, Golden Rose 3D collection, as well as new shades of Matte and Impression polishes. New OPI collections arrived as did new Sephora, Ciate and Nails inc. nail products. We expect China Glaze Monsters Ball and Happy Holiglaze collections to arrive in October. New Konad plates should be available in Nail Line, just in time for Cosmetics fair.



Prva dobra vila je Radix, uvoznik Essence (i ne samo Essence) kozmetike, od koje sam dobila nove Essence lakove koje sam vam već predstavila. Sada bi trebalo da ih ima u prodaji. Stigla mi je i četkica za francuski manikir, koju ću vam uskoro predstaviti.

The first fairy godmother is Radix, importer of Essence (and not just Essence) cosmetics, who brought me new Essence polishes you had already seen on my blog. These polishes are available in stores. I have only French manicure brush left to review and that post will be published soon.



Druga dobra vila je Coxy, koja mi je dala da uradim recenzije proizvoda za nokte koje je dobila od Sephore. Svi ovi proizvodi se već nalaze u prodaji i zato ću se truditi da vam ih što pre predstavim.

The second fairy godmother is Coxy, who gave me to do reviews of nails-related products she got from Sephora. These are all already available so I shall do my best to do reviews as soon as possible.



Treća dobra vila je MarryJ zahvaljujući kojoj sam došla do nama nedostupnih Nfu.Oh, Color Club, Dance Legend i A England lakova. Postoji i četvrta dobra vila koja je želela da me obraduje sličnim lakovima, ali neću spominjati o kome i čemu je reč sve dok taj paketić ne bude u mojim rukama. Ta dobra vila zna ko je i koliko sam joj zahvalna.

My third fairy godmother is MarryJ thanks to whom I got my hands on polishes that are hard to get in Serbia, such as Color Club, Nfu.Oh, Dance Legend and A England. There is a fourth fairy godmother, who wanted to surprise me with similar polishes, but I won't mention who it is and what they are until the package is safe in my hands. That good fairy knows who she is and how grateful I am.




31 comments:

  1. Jos nisam videla tu cetkice za french, ali ni ne planiram za to da je koristim. Videcu koliko je udubljenje, nekako mi se cini slicna onoj od Wayne Goss-a za ajlajner. :) A i ako je previse udubljena, malo cu da stricnem krajeve. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako misliš da je koristiš za lajner, nemoj. Bolje uzmi ovu novu Aurinu. Sigurno ćeš je lakše prilagoditi željenom obliku.

      Delete
    2. :( Tugica. :( Aurina je ravno secena, jel? :)

      Delete
    3. Aurina je kosa, ali ravne linije, nije udubljena. Liči na onu Avon za gel lajner. Deluje mi punije on Essence za gel lajner. A ako baš tražiš push liner četkicu, mislim da je Sephora ima u ponudi.

      Delete
  2. Jedva cekam da vidim sta ces uzeti na sajmu! :]

    ReplyDelete
  3. Jedva čekam tvoju recenziju za Mavala sredstvo za uklanjanje zanoktica. Za Mavalu sam čitala da su izuzetno kvalitetni. I naravno svi jedva čekamo sajjjaammm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam čitala da je Mavala dobra, ali nikada ranije nisam probala ništa od njih.

      Delete
  4. Odlican mesec. Ne znam gde pre da gledam! :)

    Kako se desila ona dvostrana Aura i jos sa ljuspicama? Mogla sam se kladiti da je i to nesto od Essence.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam pojma otkud ta Aura, ali nisam je mogla propustiti. Znam samo da je baš mator lak jer sajt na nalepnici ima .yu, a ne .rs.

      Delete
  5. Blago tebiii. Svaka lakoholičarka bi ti pozavidela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Ne znam šta ću ako nastavim ovim tempom. Ponestaje mi mesta za držanje.

      Delete
  6. Jao kakva divota od noviteta. I ja jedva čekam sajam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, sajam. Nemam pojma šta ću da uzmem na njemu, ali ići moram.

      Delete
  7. What a lot of lovely new polishes - and a nice looking back at the swatched ones :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Maria. And thank you for the lovely start of new month :*

      Delete
  8. Uuu koliko novitetaaa! :)
    Super su.. Posebno me zanimaju CC, Ciate i Nfu.Oh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedan Nfu.Oh sam već uslikala, samo još da napišem članak i da nađem slobodan termin za njega.

      Delete
  9. Nice addition to your stash! You picked up some really great colors this month. :)

    ~ Yun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. About half of these weren't actually picked by me, but most of them are complete hits.

      Delete
  10. Dobre vile <3
    Sa srecom da nosis sve i da nadjes mesto za sve :)
    Svidja mi se vrlo Sephorino Ciate pakovanje.

    Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Alekta. Sephora pakovanje je strava. Samo još da nađem UV lampu kako bih mogla dostojno da prikažem i sadržaj.

      Delete
  11. dobar mjesec, ugodno si popunila svoju kolekciju :D

    ReplyDelete
  12. Aha, stigao fotoaparat, super :) Nisam nikad čula za Nfu lakove :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vratio mi se aparat :D
      Nfu.Oh je firma koju drži korejska umetnica Enfu Oh. Imaju najlepše bočice na svetu :D

      Delete
  13. prelepota od lakova!!!! ja jedva cekam Ciate <3 :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...