02 January 2014

Decembar


Prođe još jedan decembar, još jedna godina. Nadam se da vam je protekla godina bila lepa i uspešna, a želim da vam ova godina bude još lepša, srećnija i uspešnija.

Another December, another year has passed. I hope you've had a beautiful and successful year and I wish this one to be even more beautiful, happy and successful.


U decembru nisam ludovala što se tiče kupovine. Iskoristila sam popust od 30% na Essie proizvode koji do 5. januara važi u DMu da uzmem Toggle to the Top. Na Sajmu lepote i glamura sam konačno uspela da nabavim Morgan Taylor Under the Stars (Jeca i ja smo kupile sve koje su imali na štandu) i New York State of Mind. Ovo su boje koje se brzo rasprodaju pa ukoliko ih želite najbolje je da pozovete GP Contour i rezervišete svoj primerak. Nadam se da ćemo ove lakove videti u ponudi Lilly drogerija i da će nam sezonske kolekcije stizati redovno. Preostalo što sam kupila su proizvodi švedske kompanije Depend. Ne znam jeste li primetili da ih sada ima i u DM i u Lilly drogerijama, s tim što se ponuda razlikuje i najbolje je u DMu. Tamo možete kupiti i tretmane i sve lakove i gel lakove. U Mauricijusu, tj. kod uvoznika, nisam videla Chameleon kolekciju (iz koje sam morala uzeti dva laka), a u Lilly drogerijama, sa izuzetkom dve, imaju samo tretmane. Dobra vest je da su do 5. januara u Liliju na akciji da se treći (najjeftiniji) proizvod dobija za samo 1 dinar, tako da ni tome nisam odolela.

I didn't buy too much polish in December. I did take advantage of 30% discount on Essie polishes and bought Toggle to the Top. At the Beauty and glamour fair I finally managed to snag Morgan Taylor Under the Stars (Jeca and I bought all the bottles they had there) and New York State of Mind. The rest I bought were products from the Swedish company Depend. I got two polishes from the Chameleon collection and three treatments - Cuticle cream, Nails serum and Myrrh oil.



Ostale proizvode sam dobila - što na poklon, što na recenziju. Catherine Arley holo sam dobila od Jece, koja je znala da baš želim da isprobam neki od ovih lakova. Ona ih je sve predstavila na svom blogu pa kod nje možete da vidite kako izgledaju. Born Pretty Store mi je poslao nove stvarčice za isprobavanje. Set za pečatiranje možete očekivati da vidite uskoro, dok ću za lak morati da sačekam sunce. I sa KKCenterHK su mi stigli noviteti za recenziranje - ovog puta sam se držala vodenih dekala i folije i jedan set ovih dekala ćete takođe moći da vidite veoma brzo. Poslednji me je obradovao L'Oreal Deda Mraz, koji mi je između ostalog doneo hot pink neonski Maybelline lakić. Mislim da kosmos pokušava nešto da mi poruči :D

The rest of the products I got either as a gift or to review. I got Catherine Arley holo from Jeca, who had already reviewed them and you can see them on her blog. Born Pretty Store sent me some new items to try. You can expect to see the review of the stamping kit quite soon, but I'll have to wait for stronger sun to show you the polish. KKCenterHK had also sent me new products. This time I picked only water decals and nail foil and I will show you one set of these decals very soon as well. The last one to gladden me was L'Oreal Santa, who gave me, among other things, a hot pink neon Maybelline polish. I think the universe is trying to send me a message :D



Uvodim male promene na blog, tj. ne na sam blog već na društvene mreže koje su povezane sa mojim blogom. Na svim mrežama ću nastaviti da delim linkove do novih članaka, ali Facebook ću koristiti i za neke druge stvari poput liste omiljenih lakova, tagova i sličnih stvari. Na Twitteru delim linkove do nekih aktuelnih nagradnih igara, ali to je mesto na kome me možete lako i brzo kontaktirati ukoliko imate neko pitanje ili poruku. Instagram i Tumblr koristim i za prikazivanje lakova, ali i za neke svakodnevne momente koji su za mene vredni pažnje, pa ako želite da saznate nešto više o meni van bloga i lakova za nokte, to možete učiniti tamo.

I am bringing some changes to my blogging. Not to the blog itself, but to social media connected to it. I will keep posting links to my posts on all networks, but I'll use Facebook to write about some other things, like favourite polishes, tags and such. I share links to some giveaways on Twitter, but that is also where you can contact me easily if you have a question or a message for me. I use Instagram and Tumblr to show polishes, but also some everyday moments from my life I think are worth sharing so if you want to learn more about me outside of blogging and nail polishes you can do so there.



14 comments:

  1. So much lovely stuff - and those Morgan Taylor's <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I wanted to get those two as soon as I laid my eyes on the images, but they weren't imported for the Cosmetics fair and they didn't have them when we were discussing cooperation. I have finally snagged them.

      Delete
  2. Kakvi noviteti, lepo si ludovala :D
    MT lakići su mi baš predivni <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš da nisam mnogo :D
      Morgan Taylor ima neke baš originalne boje.

      Delete
  3. Uzela si i ti Hot Lava :)
    Divni su ti Morgan Taylor, a jedva čekam da predstaviš Depend tretmane
    Srećna Nova :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morala sam da ga uzmem. Već dugo tražim takav duohrom i baš mi je drago što sam uspela da ga nabavim kod nas. Upravo ga imam na noktima. Sama znaš koliko je lep tako da ga neću skinuti ukoliko ne budem morala :D
      Na Depend tretmane će se čekati jer još uvek testiram CND SolarOil i nemam pojma kada će doći na red.

      Delete
  4. Jedva čekam članak o water decals, a i ovaj stamping kit me zanima, s obzirom da sam i ja to htela, ali sam bila skeptična i odustala na kraju. Ako se tebi pokaže kao dobar, sigurno ću ga naručiti. Depend lakiće sam skoro videla po prvi put u lokalnoj parfimeriji, imaju baš lep izbor boja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekali i set za pečatiranje će verovatno ići jedan za drugim oko 10. januara. Ukratko mogu da ti kažem da je set za pečatiranje pristojan - petat je sasvim dobar, ali grebalica bi mogla biti bolja. Metalna je i to mi se ne sviđa. Pločica je dobra.

      Delete
  5. sng i bravo na skromnijoj kupivoni u sred decembra :D

    baš me zanimaju dekali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda ćeš imati priliku i uživo da ih vidiš jer planiram za ChibiCon da ih nosim, a on je 11. i 12. januara.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...