15 March 2014

Prvi sajam kozmetike Svet lepote


Danas i sutra se u Kombank Areni održava prvi Svet lepote - sajam i kongres posvećen primenjenoj kozmetici. Cilj Sajma je da na jednom mestu okupi najpoznatije svetske i domaće brendove, kao i eminentne stručnjake iz sveta kozmetike. Ovaj sajam nije prvenstveno namenjen krajnjem potrošaču, mada ima ponude i za nas, već pre svega uslužnoj delatnosti. Ukoliko poželite da posetite Svet lepote znajte da je ulaz sa južne strane, da karta košta 250 dinara i da im je radno vreme od 10 do 19 časova.


Prvo sam posetila Primax - Opi Srbija. Dve velike korpe pune lakova (nekih raritetnih, nekih skorašnjih) po 500 dinara su samo jedna od radosti na ovom štandu. Prošlogodišnja Miss Universe kolekcija, kao i nove prolećne kolekcije su nastavak. Ako ste želeli da uzmete neki od lakova iz Brazil kolekcije sada je pravi trenutak jer su svi lakovi na sajamskom popustu i koštaju 850 dinara. Na žalost nisu poneli Liquid Sand lakove. Od lepota iz korpica sam zapamtila I Juggle Men, stare Mapetovce, Touring America kolekciju, Serena Vilijams kolekciju, Germany kolekciju, čak i neke iz Wizard of Oz kolekcije.


Sledeća stanica - Kolino, uvoznik Trind kozmetike. Svi proizvodi su na 30% popusta, a možete videti i letnju kolekciju lakova, mada je još ne možete kupiti jer još nije uvezena. Biće za mesec dana. Očekujte da vam kroz mesec dana predstavim set Perfect Cuticle and Nail.


Na Unitech štandu je uvek veselo. Uz CND Shellac i Vinylux, kao i tretmane za prirodne nokte sada u ponudi imaju Spa tretman za manikir i pedikir. Potrudiću se da ih isprobam u nekom trenutku pa ću vam javiti utiske. Posle Unitecha sam posetila Mystic Nails štand, prepun dekoracija za nokte.


U Ultra Sun se ne dolazi samo po lakove jer oni u ponudi imaju mnogo više od toga. Zoya lakovi su na sniženju od 10% i koštaju 504 umesto 560 dinara. Pixie Dust su 630 dinara umesto 700 dinara. Jedva čekam da stignu nove kolekcije.


Moja poslednja stanica je bila Aluna. Jessica lakove možete na sajmu, ali i u njihovom salonu u Yu Biznis centru nabaviti po ceni od 800 dinara umesto 1170 dinara. Osim stalne ponude možete naći i zimsku i prolećnu kolekciju, kao i teksturce i efekte.


Šta sam na kraju uzela? Trind Perfect Cuticle and Nail set (o balzamu za zanoktice sam već pisala) i Afrodita sredstvo za uklanjanje zanoktica su mi odabrana sredstva za negu ovog proleća. Izbor na primax štandu je bio baš veliki, ali pali su samo OPI Amazon... Amazoff od novih i Don't Talk Bach To Me iz korpice. Dok ne stignu nove kolekcije Jacqueline je jedina Zoya koju sam želela. Uzela sam je. Našla sam i dva zanimljiva laka u Jessica ponudi - Fishnets and Fringe i Overture. Mystic Nails je imao sada u ponudi nalepnice sa macama kakve su mi na poslednjem Dodiru Pariza promakle. Kao što vidite ima ponude i za nas, ima popusta, ima i lepog izbora, ali ipak je sajam više usmeren ka profesionalcima.

17 comments:

  1. Volim tvoje sajamske izveštaje, jasno, precizno i uz sve potrebne informacije. :) Lepo je da ima što više ovakvih događaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si zadovoljna mojim raportima :D

      Delete
  2. Da li se Afroditin gel za zanoktice moze naci u slobodnoj prodaji i gde?Znam da si pisala o njemu ranije,a ja ga ne nalazim nigde :( hvala na odgovoru,pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam o njemu pisala jer sam ga i sama sada uzela prvi put. Može se naći samo na sajmovima u na njihovoj e-prodavnici. Nema ga po radnjama.

      Delete
  3. super izveštaj, još i izgleda kao da nije bila strašna gužva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada sam ja išla nije bilo gužve, ali i prostor je veliki. Bilo je gužve tako gde su imali prezentacije i demonstracije.

      Delete
  4. Баш ти завидим, јако ми недостаје Београд због сајмова и дешавања уопште. Једва чекам да видим Amazon... Amazoff.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poseti nas ponekada. Potrudiću se da brzo svočujem Amazonka.

      Delete
    2. Па док траје школска година буквално прозујим кроз Београд. Једва чекам распуст :)

      Delete
    3. A, da, nezgodno je kada ti je vreme ograničeno takvim obavezama. Makar ćeš nam doći za Japanizam.

      Delete
  5. Jaooo kako je moguce da ja za ovo nisam znala? Ccc sramota. A jel ima svasta i pored lakova? Jel ima razlike u odnosu na ono sto se na sajmu organizuje? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima za frizere i za kozmetičare, ali zaista je sve više usmereno profesionalnom kupcu, ne krajnjem korisniku. Šminke i proizvoda za kosu ima slabo, ali ima dosta različitih sredstava za negu kože.

      Delete
  6. I wish I could have been there - it looks amazing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It actually was a bit of a letdown. Some nice discounts, but not a diverse choice.

      Delete
  7. Juče sam čitala post, i danas sam ga koristila kao mini vodič kroz štandove :D. Mada mene nisu zanimali samo lakovi za nokte, ali moram ti priznati da sam zahvaljujući ovom postu obratila pažnju na OPI Brazil kolekciju i častila se sa nekoliko prelepih boja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što sam mogla da budem od pomoći. Odoh da vidim kako si se provela.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...