10 September 2014

Essie After School Boy Blazer


Prvi lak iz prošlogodišnje jesenje Essie kolekcije koji sam kupila, čudnom igrom slučaja je poslednji koji predstavljam.


The first polish from last year's autumn Essie collection I had bought is, by some strange set of circumstances, the last one I am to show.


After School Boy Blazer je zacrnjena mastiljava krema koja, na žalost, izgleda crno više nego teget. Volela bih da je svetliji jer se plavi ton jedva nazire. Sjaj laka je veoma visok. Formula mu je savršena, kremasta i samoravnajuća. Puna pokrivenost i jednaka boja se dobija iz dva sloja. Brzina sušenja je prosečna za Essie. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


After School Boy Blazer is a blackened inky cream that, unfortunately, looks more black than navy. I wish it were lighter because blue tone is barely visible. It is very glossy. Formula is perfect, creamy and self-levelling. It gives full coverage and even colour in two coats. Drying time is average for Essie. Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.

18 comments:

  1. Predivan je :) Ja jasno razaznajem tu mastiljavo plavu boju na svojim noktima, možda je do tona kože. Uglavnom, baš sam zadovoljna što ga imam savršena nijansa, tamna, elegantna...četvrti dan ga nosim, na levoj ruci nemam još ni belu crtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na kvalitet Essie lakova (drogerijskih) nemam zamerke. Tu me još nisu razočarali i nadam se da će tako i ostati, a drago mi je što je i tvoje iskustvo takvo.
      Moguće je da je do tona kože to što ja ne vidim plavo na sebi, a ti vidiš. Moguće je i da je do toga što ja imam gomilu crnih i skoro crnih lakova, a moguće je i da je do toga što sam našla savršen teget lak i sada želim da svi budu kao on :D

      Delete
    2. MT Polished punk? Baš sam ga videla danas na IG i pomislila kako je divan :)

      Delete
    3. Da, baš taj. On mi je savršena nijansa teget, a maže se kao san. I onaj Sixteen mi je prilično dobar, samo je po tonu sasvim drugačiji.

      Delete
  2. Obozavam taj lak <3

    Meni se bas dopada sto je jako taman.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam na forumu i razumem da tebi koja nisi toliko sklona tamnim lakovima on savršeno paše. A divno ti i stoji.

      Delete
  3. Hmm...Bio mi je na listi želja ali nakon ovog "više crnog nego plavog momenta" ću malo porazmisliti da li vredi kupiti ga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vredi kupiti ga makar zbog kvaliteta. Na meni je skoro sasvim crn, a vidiš da Ivoni i Sonji nije toliko taman, tako da je sasvim moguće da je ovo stvar podtona kože i da bi i tebi bio plavlji nego meni. Ne znam. Najbolje je ako možeš da ga probaš kod neke drugarice.

      Delete
  4. I agree, it is very blackened, not easy to tell the blue at all!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On me it has only the faintest hint of blue. I see that some other girls don't have that issue so it must be the skin tone/undertone issue.

      Delete
  5. Što se mene tiče ovo je 99,9% crni lak. Verujem da se na suncu više vidi plavi momenat. Svidja mi se u svakom slučaju. :)

    ReplyDelete
  6. Meni je ovaj lakić prelep, ali prelep, i baš mi se sviđa što se skoro crn, mada se sećam i tog plavog momenta. Mora da je ipak bilo malo sunca. :)

    ReplyDelete
  7. Prelep lak! Zapazila sam ga jos zimus na Sonji. Daj mu sansu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostaje on kod mene, ali verovatno smo kao podloga za pečatiranje.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...