15 February 2015

Predeo oslikan mastilom


Možda ste primetili da za Japanizam, ChibiCon i druge manifestacije koje organizuje Sakurabana volim da i nokte ukrasim na prigodan način. Kako nisam u prilici da nabavim neke autentične japanske dekoracije nadam se da ove kineske sasvim lepo predstavljaju neke zajedničke elemente dalekoistočnjačke umetnosti. Za poslednji ChibiCon sam nosila N.Nail vodene dekale koji prikazuju pejzaž slikan mastilom.

You may have noticed that I like to decorate my nails in appropriate manner for ChibiCon, Japanizam and other events organised by Sakurabana. Since I am unable to come by some authentic Japanese decorations I hope that these Chinese motifs represent some common elements of eastern art. I have worn these N.Nail water decals that represent ink painting for the last ChibiCons.


NNAIL-WDSYD055 su dekali za ceo nokat. Na tabaku se nalazi dva puta po pet sličica različitih veličina, blago drugačijih motiva i suprotne orijentacije. Pazite kada sečete pojedinačne slike da sa njima ne ostane i kod koji je odštampan na tabaku, jer on će se ponašati kao drugi dekal i može vam pokvariti manikir. Baza dekala je bezbojna i možete ih koristiti preko bilo koje osnovne boje laka, ali kako bi ove konkretne slike došle do izražaja predlažem da birate svetle bazne boje (ja sam stavila beli lak). Svi dekali su bili duži od mojih noktiju, ali višak se lako uklanja acetonom. Za kraj samo treba sve da zaštitite slojem nadlaka i da se spremite da primite mnoštvo komplimenata na račun manikira.

NNAIL-WDSYD055 are full nail decals. One sheet holds ten decals separated into two mirrored sets of five images. Even individual decals differ from each other, which is a nice touch. Take care when you cut out individual images not to leave the code that is printed on the sheet because it will act as just another decal and it may ruin your mani. Base of these decals is clear so you can use them over any other colour, but for this particular design I suggest using pale, light colours for base (I used white polish). All decals were longer than my nails, but excess can easily be removed with some acetone during cleanup. You just have to seal everything with a layer of top coat and get ready to receive many compliments for fabulous manicure.


Predstavljeni proizvod sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada. Dobila sam i kod koji možete upotrebiti za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite cajka u prostor za kod za popust kada budete plaćali. http://kkcenterhk.com/ šalje robu širom sveta. Srbija ne postoji u meniju zemalja, ali postoji Jugoslavija.

I have received this product for an honest review. For additional info see my disclosure policy. I was also given a coupon code you can use to get 10 % discount. Just enter cajka at checkout. http://kkcenterhk.com/ ships worldwide.

29 comments:

  1. I probably never will wear decals, but these are absolutely gorgeous!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well you have talent for painting so you don't have to wear these if you want something more complex on your nails. You can just paint it. :D

      Delete
  2. Dok nisam pocela citati tekst, nisam ni skuzila detalje, iskreno sam mislila da se radi o saran wrap ili watercolor tehnici, i onda me samo nakon informacije da se radi o dekalsima pljusnula spoznaja da ustvari vidim sto je na noktima. :D
    Fino izgleda i mislim da se dobro uklapa s prigodom ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malo sam morala da skratim dekale pa se tu gubi deo celine, ali nadala sam se da je slika ipak dovoljno jasna. Nisi prva koja je pomislila da je u pitanju neka od tih tehnika, a ne gotova slika.

      Delete
  3. E pa ova poslednja recenica je najtacnija. PRELEPO!!! O_O
    Stvarno magicno <3
    A ti si majstor :-)

    https://www.youtube.com/watch?v=NuH4dwubjPM

    Alekta :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da se isti pridev može upotrebiti za muziku koju deliš sa mnom. Pesma mi je veoma prijala i lepo se uklopila sa slikom. Hvala ti.

      Delete
  4. Ne pamtim kad sam vidjela nesto ovako dobro! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. A tako je jednostavno. Šteta samo što na ovakve dekale treba da čekam po mesec dana da stignu.

      Delete
  5. Prelep je manikir. Odavno se nisam ovako oduševila. :)

    ReplyDelete
  6. Ovo je stvarno predivno. :) Dekali su čudo.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu i spas su za ljude koji poput mene nisu vešti crtanju.

      Delete
    2. Verujem ti, imam dve leve ruke, moraću jednom da nabavim dekale. :D

      Delete
    3. Nisam videla neki veći izbor kod nas, ali uvek ih možeš naručiti ili sa BPS ili sa KKCenterHK.

      Delete
  7. Replies
    1. Slažem se. I bili su primećeni na samoj manifestaciji :D

      Delete
  8. Ovi dekali su apsolutno fantasticni. Na tvojim noktima izgledaju prelepo. Born Pretty Store ima dekale sa slicnim motivima koje odavno merkam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Dugo nisam zagledala kakve dekale BPS ima u ponudi. Hvala ti što si me podsetila da bacim pogled i kod njih. Možda nađem nešto novo za Japanizam.

      Delete
    2. Kad si na BPS ucestvuj u predlogu za dizajn plocica i vodenih nalepnica, svake nedelje izvlace najbolje predloge i nagradjuju. (Cisto ako jos nisi videla.) Evo mozes im predloziti nesto za Japanizam. :) Da se pohvalim napisala sam nekoliko predloga za plocice i nalepnice i danas mi je stigao email da sam dobila nagradu u vrednosti od 6 dolara. Odabrah jedne nalepnice sa motivima kineskog slikarstva i cetvrtasti beli pecat. :)

      Delete
    3. Nisam to videla, a pravo da ti kažem, kako sam nesposobna za crtanje mislim da je bolje da prepustim takav kreativni izraz drugima. Čestitam ti na osvojenoj nagradi. Javi utiske kada ti budu stigli proizvodi.

      Delete
    4. Ma kakvo crtanje, ja ne umem pravu liniju da povuce. Potrebno je samo da opises recima sta si zamislila. I mozes uplodovati neku sliku cisto ka primer na sta si mislila. Ma ja sam samo opisala i uloadovala neke slike sa interneta kao primer kako to otprilike zamisljam.

      Delete
    5. A, to je ono što stalno spominju u svojim blog člancima. Mislila sam da su imali neki konkurs poput onih koje Bundle Monster ponekada organizuje.

      Delete
  9. Zanimljiv motiv. :) Zapravo odličan, samo viđam neke cvjetiće, ovo je baš pravo osvježenje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju čitavu seriju ovakvih dekala i ja izgleda neću biti mirna dok ih sve ne probam :D

      Delete
  10. The decals are very pretty and eye catching!

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...