05 July 2015

Tequila Sunrise


Još danas sam na Japanizmu i nemam vremena da pravim tematski manikir, ali bih volela da vam pokažem manikir koji sam radila pre desetak dana i koji sam upotrebila kao bazu za jedan od motiva sa pločice MoYou Nails 304. Retko ovde pokazujem manikire koje nisam radila kao deo nekog projekta, ali mislim da ovaj vredi predstaviti na blogu.


I am spending today at Japanizam and I don't have time to do a matching manicure, but I'd love to show you a mani I did about a week ago and which I've used as a base for one of designs from MoYou Nails 304 stamping plate. I rarely show you manicures I do which aren't part of some project, but I think this one deserves to get a post of its own.


Namerno sam odabrala vesele, jarke, tople boje. Koristila sam OPI Need Sunglasses, OPI A Roll in the Hague, Essence Fateful Desire i Deborah Grape Masquerade. Gotov gradijent me je podsetio na koktel Tequila Sunrise, sa ekstra dozom grenadina. :D Na kraju sam preko gradijenta crnim pečatnim lakom prenela vešticu i šišmiše sa MoYou Nails 304.


I've deliberately chosen cheery, bright, warm colours. I've used OPI Need Sunglasses, OPI A Roll in the Hague, Essence Fateful Desire and Deborah Grape Masquerade. Finished gradient reminded me of Tequila Sunrise, with an extra splash of grenadine. :D I have stamped a witch and bats from MoYou Nails 304 over gradient using black stamping polish.

22 comments:

  1. It absolutely deserves a post of it's own, I love it - with and without the stamping!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aw, I'm so happy you like it. I was so pleased with the result I had to share it. :D

      Delete
  2. Savrsen gradijent! Bas je upadljiv. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Meri. Mislim da mi je do sada ovo najbolji gradijent po pitanju kombinacije boja i prelaza.

      Delete
  3. :D sismisi su preslatki (nisam imala pojma da cu ovo ikad napisati)!
    Naravno i gradijent, kao i uvek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre desetak godina šišmiš mi je uleteo u sobu i kada sam ga uhvatila da ga pustim napolje uspela sam da ga pomazim. Njuškica mu je bila ružna, praseća, ali sam je bio mekan kao najfiniji pliš. Zubići mu nisu bili mekani i capio me je za prst. :(
      Meni su pravi šišmiši slatki, ali neću im više pružati ruku.

      Delete
  4. Lijep gradient i fora pečat! Lajkam! :D

    ReplyDelete
  5. Prelepo!
    https://www.youtube.com/watch?v=IdCRtQTL6LM

    Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uf, toplo, vruće. Odličan izbor muzike. Hvala ti.

      Delete
  6. Savršeno izleda, i kombinacija boja, i gradijent, i pečatiranje.

    ReplyDelete
  7. gradijent ti je pakleno vruć, ali stamping me totalno oduševio, odličan posao <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš ti hvala. Mnogo mi je drago što ti se sviđa. :*

      Delete
  8. Odlično izgleda i sa pečatom i bez, a na pečatu mi je najlepši veliki šišmiš.

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...