08 January 2016

Born Pretty Stamping Polish - Black & Silver


Posle malog zatišja kada su BPS proizvodi u pitanju, predstavljam vam par njihovih lakova za pečatiranje. Ovi Born Pretty lakovi za pečatiranje su spakovani u bočice od 15 ml i puna cena im je 7,99 $, ali se često mogu naći i na sniženju.

After a little break from BPS products, I am presenting you a couple of their stamping polishes. These Born Pretty polishes for nail stamping come in rectangular 15 ml bottles. They retail for $7.99, but they are often at discount.

http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-black-nail-polish-p-22322.html

Crni Born Pretty pečatni lak (# 22322) je izrazito pigmentisan i odličan je za pečatiranje i finih linija i većih površina. Malo je gust i miris mu je veoma jak (sastav ne piše ni na bočici ni na sajtu), ali to mu opraštam jer je kao pečatni lak zaista odličan.

Black Born Pretty stamping polish (# 22322) is extremely pigmented and great for stamping both finer lines and fuller images. It is a bit thick and has strong scent (there is no ingredients list on the bottle or on website), but I can forgive it because this is a really great stamping polish.

http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-silver-nail-polish-p-22321.html

Srebrni Born Pretty pečatni lak (# 22321) je takođe odlično pigmentisan i zapravo bih volela da ga nosim i kao običan lak jer daje savršen efekat ispoliranog hroma. Kao što možete videti, i on se lepo ponaša i pri pečatiranju tankih i punijih motiva. Miris mu je slabiji od crnog laka, ali kvalitet mu za njim ne zaostaje.

Silver Born Pretty stamping polish (# 22321) is also very well pigmented and in fact I wish I could wear it on its own because this polish gives that great polished chrome look. As you can see, it also acts nicely both on thin lines and fuller imaes. It smells nicer than the black polish, but it isn't lacking in terms of quality.


Predstavljene proizvode sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada. Ukoliko budete naručivali sa BPS možete upotrebiti moj kod za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite LCFJ61 u prostor za kod za popust kada budete plaćali. Born Pretty Store šalje robu širom sveta i poštarina im je besplatna.

I have received these products for an honest review. For additional info see my disclosure policy. You can use my coupon code to get 10 % discount when you order from BPS. Just enter LCFJ61 at checkout. Born Pretty Store has free worldwide shipping.

16 comments:

  1. They look like they stamp very well!

    ReplyDelete
  2. I like and use BPS stamping polishes. Their pigmentation is very good!
    I like both manicures you made, very stylish ones I may add!

    ReplyDelete
  3. Srebrni odlično izgleda. Moraću da poručim oba. :)

    ReplyDelete
  4. Upravo sam krenula da ih poručim, međutim nisam mogla jer se pojavila napomena da ne šalju trenutno tečne supstance u našu zemlju (Srbiju). Juče sam bila u Aleksandru i oni kažu da dugo nisu dobijali pečatne i da ne znaju kad i da li će ih dobijati. :( Koji je dobar pečatni crni trenutno može naći kod nas a da pritom nije mnogo skup? Sandra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da ne šalju tečnosti kod nas, a isto važi i za Nurbesten. :(
      Ja sam koristila samo crni Essence, kog nema kod nas, i crni iz Alexandra. Možda da probaš da naručiš crni Konad iz Nail Line-a ili da ga potražiš u Depil Shop-u.

      Delete
    2. Pronašla sam Konadov u Depil Shopu-u u Zemunu i odlično sada ide pečatiranje :) hvala na preporuci!

      Delete
    3. Mnogo mi je drago što si uspela da nađeš Konad i, što je važnije, da radi. :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...