28 February 2016

Matching Manicures - Metallic


Današnja tema je jedna od najlakših za mene jer imam zaista mnogo metalik lakova, ali sam trenutno malo zbunjena po pitanju svojih metalik sklonosti. Naime, otkrila sam čari mesinga i htela sam da uradim nešto inspirisano nakitom koji sam nedavno kupila, ali nisam mogla da tu zamisao sprovedem u delo jer imam samo jedan lak takve boje i skoro ništa što se sa njim uklapa. Zato sam se vratila svojim hladnim metalnim tonovima za jednostavan manikir.

Today's theme is one of the easiest ones for me because I have so many metallic polishes, but I am currently a bit confused regarding my metallic affinities. I have discovered charms of brass and I wanted to do something inspired by jewellery I have recently bought, but I couldn't do it because I only have one polish that matches the coloour and barely anything else that would complement it. Therefore, I returned to my cool-toned metals for a simple mani.


Kako ne bih nokte samo obojila u neku metalik boju i možda nakačila koju nitnu, odlučila sam se za malo zanimljiviji i možda ne tako očigledan izbor lakova. Na srednjem i domalom prstu mi je Golden Rose Magnetic 202, čija šara magneta verujem da je dovoljno atraktivna da ne zahteva neke dodatne ukrase. Na ostale nokte sam nanela Golden Rose Holiday 60, koji sam potpuno zaboravila da imam. Slični tonovi, crna baza, srebrne šljokice i šara magneta ovo čine manikirom koji meni izgleda zanimljivo i nosivo, a ne zahteva ni mnogo veštine ni vremena. Šta su druge devojke smislile možete videti na linkovima ispod.

In order not to just paint my nails a metallic polish and maybe put on a stud or two, I chose a bit more interesting and maybe not obvious polishes. I painted my middle and ring fingers Golden Rose Magnetic 202, whose magnet pattern I believe is attractive enough not to require additional decoration. I painted my other nails Golden Rose Holiday 60, that I have completely forgotten that I own. Similar tones, black base, silver glitter and magnetic pattern make this a mani I find interesting and wearable, but which doesn't require much skill or time. You can see other girls' manis at links below.







24 comments:

  1. That is a really perfect combination!!

    ReplyDelete
  2. Sviđa mi se ova manikura jer nije uobičajena i u tamnim je nijansama. ;)

    ReplyDelete
  3. odlično su se uklopili hladni tonovi. manikura je super :)

    ReplyDelete
  4. savršena kombinacija, predobra manikura <3

    ReplyDelete
  5. Predobra manikura, totalno po mom ukusu ;)

    ReplyDelete
  6. bas je zanimljiva ova sara :D meni se mnogo dopada :D

    ReplyDelete
  7. Moj magnetni GR je zavrsio u kanti jer se razdvojio na faze i nije bilo sanse da ga izmuckam. :( Ovaj tvoj je bas lep i super se uklopio sa teksturcem. Odlican manikir! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se razdvajaju, tj. ovi gvozdeni elementi se skroz slegnu, ali imam jedan baš jak magnet koji koristim da ih podignem nazad u lak. Onda je mućkanje sasvim lako.

      Delete
  8. Sviđa mi se ova kombinacija tekstura, baš je interesantna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na to sam tipovala - drago mi je što sam i uspela. Hvala ti. :)

      Delete
  9. super ideja, ne prekomplikovano a opet efektivno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema se vremena ni strpljenja za komplikovano. :D
      Hvala ti. :*

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...