02 December 2015

Novembarski noviteti


Novembar je bio mesec ispunjen novinama i novitetima. Veliki deo tih noviteta čine stvari o kojima ovde pišem i moram reći da mi je veliko zadovoljstvo što imam priliku da ih predstavim. Pre svega mi je stigao iznenađujuće bogat paket sa raznovrsnim Alessandro proizvodima koje sada sa uživanjem isprobavam pre nego što vam ih predstavim. Potom mi je od Šminka je ljubav stigao Sephora The Magic Game set, o kome ste već mogli da čitate ovde. Poslednji veći novitet je cela kolekcija novih četvrtastih MoYou Nails pločica za pečatiranje. Od manjih stvari tu su nitne koje sam više od dva meseca čekala da mi stignu sa Born Pretty Store i polovni Dior Gris Montaigne koji sam nabavila po više nego povoljnoj ceni. Neke stvari koje sam ovog meseca naručila treba da mi stignu tek u decembru ili januaru i njima se takođe veoma radujem.

A photo posted by Cajka (@cajkinekandze) on



November was filled with news and new items. A large part of those are made of things I write about here and I have to say how pleased I am that I get to show them to you. Firstly, there was a surprisingly rich package filled with diverse Alessandro products and I am now enjoying in trying them before I write about them. After that I got Sephora The Magic Game set from Šminka je ljubav. You can read abut that set here. Final big new arrival is the entire collection of new square MoYou Nails stamping plates. Two smaller items that reached me this month are spikes that I ordered over two months ago from Born Pretty Store and preowned Dior Gris Montaigne that I got at really great price. I have ordered some more stuff this month, but I expect them to arrive in December and in January and I am so looking forward to receiving them.

A photo posted by Cajka (@cajkinekandze) on



Što se noviteta u ponudi tiče nije ih bilo mnogo, ali se našlo ponešto. U DM je stigla Essence Happy Girls Are Pretty kolekcija, a u Seforu praznični setovi (The Magic Game i Perfect Manicure). Došla je i OPI Starlight kolekcija, za koju nikako da nađem vremena da je pogledam izbliza. Da li će nam i kada stići praznične (i druge) kolekcije Zoya, China Glaze i Morgan Taylor lakova, ne znam. Sniženja i rasprodaja ima, a mislim da nam neka bolja sniženja tek predstoje. Do 13. decembra u Liliju Aura Amazingly Resistant liniju lakova, uključujući novu bazu i nadlakove možete kupiti sa popustom od 30%. U različitim DM prodavnicama su razni Essie lakovi na rasprodaji. Možete ih naći u činijama na kasi ili policama sa robom na rasprodaji, a ima ih u rasponu cena od oko 320 dinara do nešto manje od 700 dinara. Izbor boja i cena nije isti u svim prodavnicama, ali svakako vredi baciti pogled jer možda naletite na pravi dragulj za malo novca. Ako nemate DM u svom gradu ili kraju, ukoliko ne želite da kopate po činijama ili prosto ne možete da nađete nijansu koja vas zanima, na Beauty Shop sajtu su sve Essie boje na sniženju od 50%, što znači da koštaju manje od 500 dinara.



23 comments:

  1. A tek ce biti noviteta! ;)
    Svasta tu ima lepo. :) Alessandro toperi mi deluju zanimljivo. Juce sam bas isla u DM u blokovima (Nehruova) i nema tih lakova od oko 300 rsd. U glavnom su svi iz ranijih kolekcija nesto vise od 600 rsd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja samo da se ubacim. :D
      Moguće da su lakovi rasprodati, ali sam ja bila pre par dana i sećam se da su bile dve police sa proizvodima na akciji, na dnu jedne su bili lakovi po 600 dinara, a skroz zavučeni na dnu druge nekoliko od po 300 dinara.


      Volim tvoje novitete Cajo, očekujem dobre manikire! :)

      Delete
    2. Joj, Meri, tek to kad nam stigne... :D
      Katarina, hvala ti. :)

      Delete
  2. Divno, radujem se novim člancima o Alessandro proizvodima i što si uspela da uloviš polovnog Diorca. Očekujem praznična sniženja i bogat decembar za sve nas. Doduše, meni je novembar bio raskošan zbog Essie sniženja. Svratila sam nedavno i do Nehruove, ali već je bilo probrano. Pred kraj meseca je napokon Zoya Sansa postala moja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno, sem ako ne stignu nove Zoje i MT, ne planiram decembarske kupovine. To što će mi tada stići stvari koje sam kupila u novembru je druga priča. :D
      Drago mi je što si se tako lepo ponovila, a posebno što si uzela Sansu.

      Delete
  3. Koliko pločicaaaa jedva čekam da vidim šta ćeš da napraviš sa jima :D

    ReplyDelete
  4. So many wonderful products. The Sephora set is so beautifully packed!

    ReplyDelete
  5. Lepa gomila, moram priznati. Svaka čast za Alessandro i Coxy :)

    ReplyDelete
  6. au, ala ćeš da pečatiraš! :D

    ReplyDelete
  7. Sve je baš divno. Vidim da će biti i pečatiranja i raznoraznog mackarenja. :D

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...